Snail House | Икорный До­­м

­­­­­­­­

Назад к списку

Культура споживання равликів

Люди вживали равликів ще за часів Арістотеля, який першим доказав користь молюсків. У Франції впродовж декількох століть люди смажили м‘ясо равликів на грилі, додавали філе в омлет, прикрашали ними салати, варили сироп тощо. Але весь цей час ніхто навіть не здогадувався про те, що можна ще й смакувати їхньою ікрою!


В Україні єдиною компанією, що отримала всі сертифікати якості стали ми - Snail House | Будинок Равлика. Саме наше тремтливе ставлення до кожного равлика дало змогу вирощувати найбільші колонії равликових сімей у Східній Європі. На екскурсію на нашу ферму з великим задоволенням приїхали знімальні групи найбільших телеканалів країни. Це дало великий поштовх для того, щоб нашою компанією Snail House | Ікорний Дім почали цікавитись країни-сусіди з Центральної Європи. В даний момент ми експортуємо ікру равликів у 5 Європейських країн, які вирішили підтримати український бізнес, чим ми дуже пишаємось!

Якщо Ви бажаєте спробувати ікру равлика, то завітайте в наш онлайн-маркет!